Seks ting du bør ha med på fotograferingen

Bryllupsfotografering i regn. Bryllupsfotograf i Bergen

Det er mange ting å huske på til den store dagen, så her er en liste over seks ting du bør ha med på selve bryllupsfotograferingen✨

  • Gjennomsiktig paraply

Kan kjøpes på Sparkjøp for en 50-lapp. (Les mer om hva du bør gjøre hvis det regner på bryllupsdagen her)

Disse er geniale. Det er ikke tipp topp kvalitet, men de holder en bryllupsdag. Kjøp gjerne to, og kanskje noen til forloverne hvis været er skikkelig stygt. Jeg har også noen dere kan låne!

  • Støvler / sko du kan gå i skauen med

Jeg kommer sannsynligvis til å dra dere gjennom kratt og skog, så høye hæler og hvite sko kan bli klønete, særlig hvis det har regnet eller regner. Ta med ekstra sko - de kan heller ligge igjen i bilen hvis vi ikke trenger dem :)

  • Klesrulle, særlig hvis én av dere skal ha mørk dress

Photoshop kan fikse mye, men å redigere støvflekker (de er der ALLTID) fra dressjakker og bukser tar lang tid. Det betyr at det tar lenger tid før dere får bildene deres. Så - ta med klesrulle og ta en solid rullings før shoot :)


  • Mat og drikke i bilen

Dagen er sannsynligvis lang og matlysten er kanskje ikke helt på topp om morgenen. Ta derfor med mat til bilen. Spis gjerne på vei bort, sånn at dere ikke går tom under fotograferingen. Husk også masse drikke!

  • Hårspenner og gnagsårplaster

Har du oppsatt hår kan det være lurt å ha med noen hårspenner i backup i tilfellet noe skulle falle ned. Ta også med gnagsårplaster i tilfellet skoene sliter på hælene (husk å gå rundt med dem hjemme noen timer før bryllupet, så minsker sannsynligheten for vonde sår på bryllupsdagen!)



Vilde Fagerland

Jeg heter Vilde Fagerland, jeg er 29 år og har nylig flyttet til Stavanger.

Jeg har alltid drømt om å ta spektakulære bilder, å forstå kamera, lys og mennesker. På veien dit har jeg utdannet meg som sykepleier og medieviter. Nå jobber jeg som bryllupsfotograf.

Bli bedre kjent med meg her.

https://vilfafoto.com
Forrige
Forrige

Bryllupsalbum - ditt personlige kunstverk

Neste
Neste

Regntung bryllupsfotografering på Gamlehaugen i Bergen