Fem grunner til å gifte dere på høsten

Å planlegge et bryllup er en spennende, men også krevende oppgave. Et av de viktigste valgene dere må i planleggingen ta er valg av bryllupsdato. Mens sommermånedene ofte er populære bryllupsmåneder, er høsten faktisk en perfekt tid å si ja til hverandre.

Trude & Synne giftet seg november 2022. Se det nydelige lyset!

Her er fem grunner til hvorfor dere som brudepar bør vurdere å gifte dere på høsten.

Høstbryllup med paraplyer

Madeleine & Ingve giftet seg i oktober 2022, omgitt av nydelige farger!

  1. Høsten og fantastiske farger

    Høsten er kjent for sine varme og vakre farger, med trær som skifter fra grønt til nyanser av gult, oransje og rødt. Naturskjønnheten på denne tiden av året skaper en nydelig stemning for bryllupet. Fra en gårdsplass dekket med fargerike blader til en skog med trær som gir en fantastisk bakgrunn for bryllupsbilder, er høsten en visuell fest for øynene. Dere kan også bruke disse naturlige fargene i bryllupsdekorasjonen, blomsterarrangementer og brudebuketter for å skape et unikt og stemningsfullt bryllup.

  2. Perfekt vær og lys

    Etter en varm sommer kommer høsten med sitt mer behagelige og kjøligere vær. Ikke for varmt og ikke for kaldt, slik at dere, sammen med gjestene, kan være komfortable under hele seremonien og mottakelsen. Blir det regn er det fullt mulig å ta bildene innendørs eller bruke paraplyer. Les flere tips for regnbryllup her.

    Lyset er også helt magisk på høsten. Sola sitter lavere på himmelen og skaper finere og mykere lys for bildene tatt midt på dagen. Solnedgangene kan også være magiske!

  3. Sesongens råvarer og mat

    En annen fordel med å gifte seg på høsten er de deilige råvarene som er tilgjengelige på denne tiden av året. Det er sesong for saftige epler, gresskar, plommer, valnøtter og mange andre herlige ingredienser. Dette åpner for muligheten til å inkludere sesongens råvarer i menyen for bryllupsmiddagen og dessertene, og lage en autentisk høstopplevelse for gjestene. Fra eplepai og gresskarsuppe til karamelliserte epler og krydret cider, kan dere lage en minneverdig matopplevelse som er typisk for årstiden.

  4. Rimeligere priser og tilgjengelighet

    Sommermånedene er ofte de mest etterspurte tidene for bryllup, og derfor kan prisene for bryllupstjenester og steder være høyere. På høsten derimot, er etterspørselen ofte lavere og dermed er også prisene gjerne noe lavere. Det er også større sannsynlighet for at gjestene dere ikke er opptatt i et annet bryllup :)

Les flere bryllupstips her

Vilde Fagerland

Jeg heter Vilde Fagerland, jeg er 29 år og har nylig flyttet til Stavanger.

Jeg har alltid drømt om å ta spektakulære bilder, å forstå kamera, lys og mennesker. På veien dit har jeg utdannet meg som sykepleier og medieviter. Nå jobber jeg som bryllupsfotograf.

Bli bedre kjent med meg her.

https://vilfafoto.com
Forrige
Forrige

Kaizers Orchestra — ti år etter

Neste
Neste

Bryllupsalbum - ditt personlige kunstverk