Hvorfor er bryllupsfotografering så viktig?

Brud og brudgom holder hender under vielsen.

Dette er egentlig et spørsmål dere må svare på for dere selv. Hvorfor synes dere det er viktig?

Jeg vil argumentere for hvorfor jeg tenker at å investere i en ordentlig bryllupsfotografering er en investering dere kan stå trygt i og ikke kommer til å angre på:

  1. Det er en dag dere aldri får igjen.

    Det er så mange øyeblikk og minner dere aldri får oppleve på nytt. Ved å booke fotografering vil dere i alle fall kunne se tilbake og mimre over alle de fine stundene.

  2. Dere rekker ikke være alle steder samtidig.

    En bryllupsdag går fort og det skjer mye, hele tiden. Dere rekker neppe å være på alle steder samtidig, få med dere alle latterkuler, gøye samtaler eller morsomme dansetrinn. Book noen som kan være der for dere, som kan forevige øyeblikkene slik at dere kan leve dere inn i dem senere!

  3. Dere kommer til å bruke masse penger på ting som ikke varer - få dem til å vare!

    Så hvorfor i all verden vil man ikke ha noen der som kan forevige dagen? Tenk alle pengene som går med til midlertidige greier som pynt, mat, klær, hår og sminke. De tingene varer ikke. Bildene varer for alltid. Å ha bilder av det som skjer er en måte å forevige alle de midlertidige greiene slik at de i alle fall varer litt lenger i minnene.

  4. Folk angrer ikke!

    Jeg er medlem i en drøss av bryllupsgrupper på Facebook og rundt omkring. Der dukker det stadig opp spørsmål om bryllupsfotografering. Jeg har lagt merke til at mange kommenterer at det eneste de angrer på, eller ville hatt annerledes på dagen er at de skulle ønske de hadde booket en større fotopakke slik at de fikk dekket større deler av dagen.

Brud og brudgom danser langs en grussti med høye busker på hver side av stien.
Vilde Fagerland

Jeg heter Vilde Fagerland, jeg er 29 år og har nylig flyttet til Stavanger.

Jeg har alltid drømt om å ta spektakulære bilder, å forstå kamera, lys og mennesker. På veien dit har jeg utdannet meg som sykepleier og medieviter. Nå jobber jeg som bryllupsfotograf.

Bli bedre kjent med meg her.

https://vilfafoto.com
Forrige
Forrige

10 grunner til å booke profesjonell bryllupsfotograf

Neste
Neste

Kaizers Orchestra — ti år etter