Organiser bildene dine

/ubetalt samarbeid

38032216_10155426354305614_8539737827447930880_n.jpg

Review

Nyttige tips og triks

"Boken beskriver prosessen steg for steg til en profesjonell organisering uten å stille krav til spesielle datakunnskaper og gjelder både papir-, lys- og digitalbilder du allerede har og nye bilder." -

I denne boken deler Johan Hausvik tips til hvordan man kan organisere fotografier, enten det er på en fysisk lagringsenhet eller i nettsky (helst begge deler). Forfatteren gir en gjennomgang av ulike temaer og går systematisk gjennom hvert enkelt emne. Han skriver om blant annet digitalisering av fysiske bilder, mappestruktur og navnsetting på mapper og filer. I tillegg kommer han med tips til hvilke skytjenester som er verdt å bruke og hva man bør tenke på når man skal ta det valget. 

Ettersom mine bildelagringssystemer kan bli litt kaotiske og uoversiktlige, kom denne boken godt med. Det eneste minuset her er arbeidsmengden det vil ta å gjennomgå alle de tusener av bilder som bør og skal organiseres bedre. Men puslearbeid er jo litt hyggelig, er det ikke? 

Denne boken kan du lese fra perm til perm, eller du kan slå opp i den når du trenger tips og triks. Alle som knipser bilder, enten det er for moro eller betalt arbeid bør tenke over lagringsvanene sine. Både for å få oversikt, men også for egen sikkerhet. Da kommer denne Organiser bildene dine godt med!