Hun har giftet seg!

Forrige helg fikk jeg den store æren av å være bryllupsfotograf i bryllupet til en av mine beste venner gjennom 10 år. Herlighet, så stolt og så nervøs!

Dagen var virkelig magisk, alt fra seremonien til maten, til folkene til brudeparet. Det eneste som ikke var helt med på leken var været. Det regnet i bøtter og blåste godt. Heldigvis er disse to utstyrt med både galgenhumor og tålmodighet, dermed ble det hele en sådan festlig begivenhet, tross for at bildene nok kunne hatt godt av litt mer tid og detaljplukk.  

Det er mye å lære i en slik setting og jeg er glad for at jeg fikk tilliten til å ta disse bildene. De er på ingen måte perfekte, men jeg ser hva jeg kan gjøre annerledes ved en eventuell neste gang. Jeg er utrolig takknemlig for å ha fått muligheten både til å delta i bryllupet som en venn i tillegg til å være bilde-Vilde.